Min.

Har precis haft hoppträning med Kingston och måste bara säga att han är verkligen den bästa man kan ha! Han är så fin killen min. Älskar dig Kingston!


Sängen.

Äntligen är rummet klart, blev hur bra som helst! Så ligger nu i nysängen och kollar på The Middle med mamma, mysigt värre!


Rubrik.

Håller på att göra om mitt rum, så igår åkte jag, mamma och pappa och köpte ett nytt golv och takfärg. Har gjort kanske en tredjedel av rummet nu så är ganska mycket kvar. Men tror det kommer bli sjuktsnyggt! Köpte även lite saker på hööks igår, ett par ridskor, schabrak och ridvantar.
Nu blir det att måla väggarna sen blir det hoppträning med Kingston.
 


 

Tre bilder.

Dagen har bestått av: Fotbolls tittande, alter-mssk. Sen så packade vi hästen och drog ner till Nicklas och Bettan för lite dressyrträning på deras ridplan. Har sen myst på med Hanna hela kvällen. Hon åkte nyss så nu blir det att lägga sig och se lite modern family.


Fairy tales.

 Never say goodbye, because goodbye means going away and going away means forgetting.


Torsdag.

Dagen har bestått av: sova, äta, sova, stallet, dressyrpass, äta, gymmet, duscha och nu film.
 




One life.

You only have one life to do whatever you want with.
In 100 years, nobody will remember the stupid mistakes you made.
So make a fool of yourself while you still have the chance;
because if you spend all your life trying to be the coolest kid around,
you will never be happy with yourself.





12.09.12

Har sovit i princip hela dagen idag med. Men var på morgonen och kollade varför jag var sjuk så får svar om det är halsfluss eller inte på fredag. skulle ta en liten powernap när jag kom hem, men råkade sova till 5. Så blev att jag sov i 8 timmar. Direkt jag vaknade så gick jag ut i stallet och gjorde redo Kingston för hoppträning, han var huuuur fin som helst, har sagt det flera gånger förrut men jag tycker verkligen om han! Orkade även följa pappa på gymmet och springa lite på rullbandet. Ska somsagt ta tag i träningen nu efter Mallorca. Nu blir det filmmys med pappsen och sen sängen, natti!
 
Suddig bild från idag.
 

Sjuk.

Har lyckats bli sjuk nu igen! Fick som sagt pencillin dagen innan jag åkte till Mallorca, men inte hjälpte det inte. Så ska till vårdcentralen imorgon och hoppas på att bli frisk snart. Har legat i sängen så gott som hela dagen och nött Modern Family. Orkade mig ut på ett dressyr pass och Kingston var så himla fin, älskar verkligen den hästen! Nu ska jag lägga mig i sängen och nöta lite mer Modern Family, godnatt.
 
Har även färgat håret, så är väldigt rödhårig nu. Lite ovant men känns bra.
 
 
 
 
 

Stars.

Good friends are like stars.... You don't always see them, but you know that they are always there.










Tatueringen.




Tjeeeena.

Kom hem idag efter 2 underbara veckor på Mallorca! Vi har solat, badat och bara mått så jävla bra.
 

RSS 2.0