skola

sitter just nu och har foto A. Skola till 16,10  jobbigt! Sen ska jag ut och rida sen inge.



//Mj


work

vaknade för ett tag sen. Har ätit frukost och gjort mig klar för jobbet. Jobbar 11,00-15,00 idag! Sen ikv får jag se vad som händer ;) Men ska åka snart heej!

//Mj

städat

har nyss städat, hittade Jenkis kamera! :D så ska ta med den till skolan imorgon så att hon får den;) Ikv blir det idol och sen datan tror jag


glad tjej! ;)

//Mj

Hachiko

Hachiko är nog världens bästa film! Har aldrig gråtit så mkt åt en film någonsin, den var så j*vla bra! Den som inte har sett den måste verkligen se den annars missar man verkligen nått. Efter vi hade sett den så var vi helt svarta under ögonen efter allt vi har gråtit. Det var som att hundarna märkte att vi var ledsna. För dom kom och gosade med oss och allt för att få oss glada. Filmen är även baserad på en verklig historia! Iallafall, DET KOMMER NOG ALDRIG ATT FINNAS EN BÄTTRE FILM ÄN HACHIKO!





Den verkliga Hachi:



Vilken film!

//Mj



Olalala

ligger i sängen och ser på top model med jenkis nu, sen blir det väl film elr nått sånt






YÄY!

//Mj

båt

nu så sitter vi på båten på väg till kluntarna, ska åka och träffa morfar. Så det blir att sova i båten ikv, sen imorgon så är det match mot baik? vet inte men match har ag iaf;)


//Mj

time to sleep

ridturen gick finfint! Nu ska jag duscha och sen lägga mig i sängen och se film, Godnatt



misslyckade hoppbilder? hahaa ;)

//Mj

träning!

kom hem nyss från träningen, ska ut till stallet nu och rida ett dressyrpass i mörkret ;) får väl se hur det går!



//Mj

städa

håller på att städa mitt rum nu, men det går inte så bra. Ska nog he på en film ist eller nått sånt :) Iaf skola imorn 10,45-12,40 så jävla ovärd dag, menmen!

Kort från bowlingen i lördags:




//Mj

pdol

lite kort från PDOL!








//Mj

skola

har foto A nu! Vet inte vad som händer sen idag mer än att det är fotbollsträning som gäller.


jag och jenkis ;)

/mj

Wild horses

kom nyss in efter en ridtur med syster. Red dressyr, Kingston var jättefin idag men lite busig;) haha! Det var verkligen för varmt för att rida idag! Har svettats som en gris typ. Inte okej! menmen det gick ju iaf bra. Kan bara säga en sak, och det är att jag har nog världens finaste och bästa häst!<3



Älskar dig Kingston <3


//Mj

foto A



Söt tjäj!




mkt kort!

//Mj


lääängtar!!!!!!!

idag är det bara typ 25 dagar tills vi åker till Turkiet, 6/10! oj vad jag längtar. De kommer att bli såå skönt att åka från norrbotten ett tag. Känns som en evighet sen jag var utomlands, men ändå var det förra året ;) för då åkte ju bara jag och min syster till Kreta, det var det 4/10 tror ja. Allt ja kan säga är att jag verkligen LÄNGTAR!


Kreta med syster förra året :D

//Mj

trööött!

bowlingen gick inte så bra för mig, kom näst sist! hahaa! menmen roligt var det iaf. Nu ska ja typ lägga mig i sängen och se tv, men först ska ja tvätta bort sminker. Godnatt!


//Mj

lördag

kom nyss hem från matchen, vi vann med 3-1 mot öjebyn! Ikv så vet jag inte vad ja ska göra, får väl se.


//Mj

@ jenkis

sitter hos Jennifer nu, hon har lagat matåt mig;)hahaa nudlar! Menmen de gick iaf att äta. Får se vad vi hittar på ikv!


//Mj

there is no light to break up the dark!

Kom hem för ett tag sen från träningen, har hunnit äta tårta och duschat. ja funderar om ja ska orka se film eller om jag ska gå och sova, är jätte trött! Får se, men godnatt.


vackra!

//Mj

baka

nu har jag och mamma bakat 2 st tårtor till ikv, syster fyller ju 20 år idag! grattis till henne :D nu så ska jag ut och rida sen så blir det fotbollsträning



//Mj

just a dream

har just gjort klart skolsaken till imorn, duktig tjej!;) Åå längtar verkligen tills den 6/10 för då kmr jag att sitta på ett flyg till Alanya-turkiet! Oj så roligt det kommer att bli.


längtar!

//Mj

skola

sitter med sara och försöker komma på ett namn till vårat UF- företag, fast det går inte så bra!


//Mj

Foto A






Everybody needs inspiration!

kom hem från matchen för ett tag sen, vi förlorade med 5-1? eller nått sånt. Men vi var iaf duktiga. Nu ska jag äta och sen sova, godnatt!

//Mj

hemma

kom hem för ett tag sen, så sitter nu och ser på tv. Ikv blir det match med div4 (:



//Mj

Mjaoo!

Hohoo, sitter med Jenkis_93 på photo A nu! vi fattar typ inge!!!!Men men vi tar ändå vackra kort;) fast jenkis gör it så mkt :D Corran e sjuk :/ Ja med :S Detta inlägg är bara till Jennifer Andersson HP2A för att hon ska få nått att läsa! Puss på dig Jenkan_93 ;)

jenkan
Jenkis in my heart<3 Back in the days!

//Mj

sjuk...

I fredags så var vi ju på bio och såg "i rymdes finns inga känslor". Den var verkligen bra! när jag kom hem så lyckades jag få feber, inte roligt! Igår så jobbade jag först på Café Piteå och sen efter det så blev det jobb på holma. Somnade kl 6 och har sovit tills nu ungefär. Idag så blir det att jobba på holma igen, sen blir det väl att sova ;)



//Mj

hos jenkan!




skola

sitter nu på skolan och har näthandel. Jag och sara har just beställt hem massor med saker så att vi kan göra egna smycken till vårat UF företag :)

onsdag

ska snart gå och duscha, för kom nyss hem från träningen! imorgon är det fredag och det betyder helg, sköönt! Fast ska jobba lördag och kmr sitta på en buss upp till Gällivare för en fotbollsmatch på söndag, jobbigt! Bild på hur håret blev kmr nog komma upp någon dag ;)


Gammal bild på mig och appis! <3<3<3!!!

//Mj

klippning

klippte jenkis nyss, det blev typ en längre page. Men väldigt fint:D Klippte även mig idag på Cau+co, vart jätte nöjd! Det vart it så mkt kortare men det blev lugg typ. Sovmorgon imorn till 10,20 och slutar 12,40 skön dag!


//Mj

skola

sitter nu och har svenska. Jag och jenkis söker efter artiklar om våld på aftonbladet.


Snygga tjejer!

//Mj

RSS 2.0