20:56

Firade att det var helg med att mysa på nodo med Paulina. Blev att dricka kaffelatte, mumsa chokladboll och planera vår nästa resa. Sitter och ser X-factor nu och dricker vatten.
Sen blir det att se ett avsnitt Glee innan jag somnar, är så trött så vet inte vad.
 

22:15

Är sjukt trött, funderar nästan på att sova. Men blir nog att se några avsnitt av Glee först, sjukt bra serie!
Börjar iallafall känna mig riktigt pigg efter operationerna och längtar sjuktsjukt mycket tills att börja träna och rida min fina häst igen. Glömde skriva att vi har 6st nyfödda kattungar här hemma!

Kärlek <3

Godnatt.

Känner mig ganska så pigg idag, har ont i halsen såklart men har nästan fått tillbaka min vanliga röst. Men nu är det 3 veckors vila så att man inte ska börja blöda igen, kul!

Kan ju bara säga att jag håller på att längta ihjäl mig tills jag får börja rida min fina Kingston igen, så veckorna får lov att gå fort!

Aja, dagen har bestått av att se svampbob filmen och fick sen hjälp av mamma att städ rummet eftersom jag inte får anstränga mig/bära nått under 3 veckors tid. Så ska försöka somna nu så jag orkar upp någon gång imorgon. Natti!


Operation 2.

Åkte in till lasarettet igår vid 06:00 pga blödning i halsen sen operationen av halsmandlarna. Så blev operation igår igen. Så fick sova över där, och fick åka hem idag vid 2 tiden. Så kvällen kommer bestå av piggelin, vatten och film.


Grattis.

19 år idag! Firar det med att ligga i sängen och ha sjukt ont i halsen. Äter smärtstillande hela tiden för att ens orka nått. Trodde inte att operera halsmandlarna skulle ta så här ont.


Operation.

Opererade bort mina halsmandlar idag. Har sjukt ont och ska väl ha det gode så länge,kul! Aja känns då skönt att veta att jag kommer vara mycket mera frisk efter det här. Så just nu lever jag på piggelin, is och vatten. Godnatt!


RSS 2.0