sjuk!



blev inge skola idag heller eftersom jag är sjuk, ÄN! Det vill verkligen inte ge sig, hostade hela natten så har knappt sovit någonting och har fått feber och halsont. Så det blir inge träning i veckan heller. Så blir väl att lägga sig och se film eller nått. Såg förresten filmen Burlesque igår, och det är en film jag verkligen rekomenderar, den var verkligen jätte bra! Jussteja ska vara med tjejerna ikväll och får träffa IDA, hon har kommit upp från ockelbo, äntligen! haha! läs hennes och josefins blogg JODAS!


mer bilder






bara för att vi är söta?





Kan inte sova


sööt bild från google, meen kändes som att det behövdes en bild!

Kan inte mer än att hata denna hosta! somnade 3 och vaknade kvart i 6, så onödigt! kan hostan it bara försvinna så att jag kan få sova någongång??? Igår så åkte jag hit(till jenkis) och vi åt godis och chips och bara myste. Hon sover än så sitter och försöker hitta på nå roligt att göra tills hon vaknar. Idag blir det iaf att vara med Hanna och Jenkis, Pao och Emma. Det blir najs! Jaja, ska försöka göra nått annat än hosta nu!


..

hostan vill inte ge sig, har inte kunnat sova nått nästan på hela veckan, så har även varit hemma hela veckan. Hoppas den försvinner någon gång. Äntligen helg, får se vad det blir att göra, nått roligt blir det väl!


rubrik

Har hostat hela natten, så har typ inte kunnat sova nått. Så blev att stanna hemma från skolan idag också. Sitter och äter fingrar och dricker chokladmjölk nu, ska nog försöka gå ut och gå ett tag sen.

And if you ever forget how much you really mean to me, Every day I will remind you




Helgen har varit hur bra som helst, fotboll hela helgen! I lördags så spelade vi först en match på morgonen sen en på kvällen, men vi förlorade båda matcherna. Igår så spelade vi också två matcher, vi spelade riktigt bra och vann första matchen med 2-0, sen så mötte vi samma lag på kvällen och då blev det 1-1 eftersom vi spelade om 3-4 plats så blev det straffar. Så det slutade med att jag blev tvingad att lägga en, men det gick ju bara bra, för vi vann då!

Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag har världens hosta, har haft hosta snart i 2 veckor, men det är först nu det har blivit värre. Så det blev att gå ut och fota lite grann idag när det var så fint väder. Så kan väl visa 2 stycken av dom. Funderar på att köpa hårfärg och göra mer slingor ikväll eftersom jag inte ska på träningen men får se om vi orkar åka och köpa det.

Is it the look in your eyes?



kom hem från träningen nyss, den gick väl gode så bra. Har nyss käkat pizza som var kvar från middagen och ska snart dricka lite Oboy tror jag! Igår så följde jag ju hem till jenkis och sov där, mysigt värre. Sen så skola till halv 3. Imorgon börjar man först 12,40 tror jag, men blir väl att försöka vakna lite tidigare om man orkar.

Men bara när du inte hör Vågar jag säga så

gammal bild (typ) mörkhårig tjej

ljushårig tjej, elr iaf slingor!

Så här söt(haha) är jag just nu, nyduschad och stor pösig tröja, vackert! Ska snart lägga mig i sängen, börjar 9 imorgon, sen blir det att åka till jenkis.

 

Jussteja, glad alla hjärtans dag!


trött och sliten tjej



sitter och ser på Top Model och är hur trött som helst. Har ju haft fotbollscup i helgen! I fredags så mötte vi Piteå damer allsvenska, gick väl sådär men kämpade gjorde vi. Igår så mötte vi Umeå IK, sveriges bästa damfotbollslag, var riktigt roligt att spela mot dom, även om vi förlorade. Idag så mötte vi Assi, gick väl ganska så bra men är så sjukt sliten sen de andra matcherna. Väntar på att mamma ska laga spagetti och köttfärsås till mig, sen blir det nog sängen!

@jenkis place


bara för att hon är den sötaste kompisen man kan ha!





Är hos jenkis, kom hit efter matchen. Och ja den gick väl inte så bra, men kämpade gjorde vi iaf! Blir att åka hem sen och sova för att sen tagga för match imorgon halv 1. Jenkis e och duschar så sitter och sjunger för mig själv!


cause that's what friends are supposed to do


P&M


igår så fyllde den här sötisen 18 år! <3

Sitter på skolan, har svenska nu. Slutar 13,30 då blir det att käka och byta om och tagga för match! Sen blir det väl bara att se film eller någonting.


You can count on me like one, two, three


<3

Sitter och lyssar på musik, har fastnat för en låt Coutn on me - Bruno Mars. Ska snart börja byta om till fotbollskläder för att sen åka på träning. Skolan idag var ganska slapp, började 12,40 och hade två lektioner. Ganksa så skönt!

Min klocka har stannat Under dina ögonlock




vill ha sommar, vill åka bort från all kyla! kan ingen ge mig SOMMAR nu?
Drömmer mig bort till varmare land.
Sitter och ser på project runway medans jag väntar på att mamma ska laga mat. Sen så blir det att åka på träning. Har sååååå sjukt mycket träningsverk, så hoppas på en lugn träning. Ikväll blir det att se film och bara slappa!

tjoho




Vill ha sommar NU!


.....

färgar håret

And when you smile, The whole world stops and stares for awhile


sitter och äter chips och godis och väntar på att melodifestivalen ska börja. Blir nog att se film efter det. Har nu bestämt mig att jag ska göra slingor i mitt hår, så blir att köpa färg på måndag.

4 februari


gammal bild

Kom hem från skolan för ett tag sen. Gick på stan efter skolan med Jenkis och Corran, vi fikade och bara myste! Ikväll blir det att vara med Paoan, och imorgon blir det nog en tur i backen med snowboarden om vädret är bra.

Had your eyes wide open, why were they open?

Sitter och pluggar samhälls nu, har prov imorgon. Hoppas att det kommer att gå bra, känns som att jag kan nästan allt. Träningen gick verkligen inte bra! Fick en låsning i ryggen före när jag och syster var ute och red, så hoppas jag får en tid imorgon att knäcka till ryggen. Men ska plugga lite till och sen lägga mig och somna till en film.

skola


Sitter på skolan och skriver om hästturismen nu. Ikväll blir det träning och pluggning! Har prov i samhälls imorgon, jobbigt värre.


RSS 2.0