00:32

blev nöjd med håret! Blev typ ljusbrun, eller nå liknande. Börjar först 12,40 imorgon, men ska åka och äta lunch hos mormor. Så det blir bara att vakna tidigare helt enkelt.

hard work, work!







lite bilder från idag!

kom just hem från skolan, har även hunnit springa en snabbis på stan och köpt hårfärger.
Ska se topmodel nu sen blir det att äta lite mat sen träning. Efter träningen blir det att först slinga håret mer,
sen om jag orkar så blir det att lägga i hårfärgen eller om det får vänta tills imorgon.

......................




tänkte bara säga att jag vill utomlands, okej?


Måndag



slutade skolan 12 idag, så har bara tagit det lugnt! Ikväll blir det
kanske träning och möte efter träningen. Sitter och funderar på vad jag vill med mitt hår, har ingen jävla aning!
Håller även på att rensa garderoben,
det behövdes då verkligen kan jag säga. Visste att jag hade mkt kläder,
men så häär mkt var ju rent sjukt! hahaha!
Nää nu blir det att gå ut till stallet och mocka.

pictures

max igår med paoan!



Jokkmokk mässan



jag idag

saturday


lööördag idag. Blir att vara med jenkis och kanske paoan och nån mer. Får väl se vad vi hittar på, blir nog bara att ta det lugnt, spela spel och bara mysa. Ska hinna städa mitt rum innan dom kommer också, det kan verkligen behövas.

.....

...............arg

14:53

skola, hem, packa, träning(möte),sova sen blir det Jokkmokk 2 dagar!


Just give me a chance

 

helgen har varit riktigt bra, i fredags så följde Jennifer hem med mig, och vi hämtade även min Iphone 4! Sen var vi med paoan och bara myste på. Igår så följde jag med jenkis hem och hanna kom, sen åkte vi in till stan och åt på max och bara körde runt. Imorse så hämtade mamma mig sen blev det max än en gång, haha. Sen blev det att tagga upp för match! Den gick jävligt bra, vi vann med 10-0, inte helt fel!


22:36


kom nyss hem från träningen, är hur slut som helst! Kommer knappt kunna gå imorgon. Ska se lite tv sen blir det duschen, och imorgon är der fredag! Oj så sköönt, då blir det att gå på stan och köpa en ny mobil.

Just the way you are


believe in yourself!

Oh na na, what's my name, What's my name

Har varit på träning nyss och det gick väl finfint! Sitter och ser på Glee nu och sen blir det duschen, och såklart så blir det att se bigbrother efter det. Har egentligen inge vettigt att skriva så heejs.

the special little one





bjuder på gamla bilder!

kom just in från stallet efter att ha städat lite grann där och tagit in de söta hästarna! Ska ta och måla naglarna, noppa ögonbyrnen och ha ansiktsmask, kändes som att det behövs. Sen blir det att se Bigbrother.

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller



kom just hem från skolan. Skulla egentligen äta taco MEN det fanns ingen banan, så då blev de inge taco! Träning ikväll, roligt värre, men vet dock inte hur mycket jag kan göra pga armen.

Don't ever want this to be over

Väntar nu på att jag ska gå och skölja ur hårfärgen, gör mer slingor. Sen blir det taco som väntas! Skulle egentligen åkt på zumba pass ikväll, men har än dåligt i handleden så får stå över ikväll.

Yeah!

normala tjejer!


01:07


gammal bild, puss!

helgen har varit jävligt bra! Igår blev det att åka runt i stan med tjejerna och måste bara säga att vi var jäävligt coola. Idag har jag mest tagit det lugnt. Ska se film nu sen sova, godnatt!

luleå stad

Har sovit över hos morfar igår till idag. Igår så gick vi på stan och jag köpte nya jeans, vi for även ut och körde på isvägarna. Idag har vi varit ute och pimplat, dock fick jag minst fiskar. Ska göra mig klar för vi ska gå ut och äta innan jag åker på träningen.


...




me,myself and i

rolig dag



haha vilka minnen!

Vilken rolig dag jag har haft idag! Åkte till akuten klockan 3 idag för att kolla upp armen eftersom jag bara får ondare och den blir mer svullen. Så har fått sitta där i 5 timmar, men sån tur så hade jag bara fått en rejäl stukning trodde dom. För om båtbenet är av/har en spricka så kanske man ser det i röntgen först om 1½ månad. Så får hoppas att det inte är det. Sitter och äter nötter och har ont som fan och väntar på att bigbrother ska börja.


så söt var handen i söndags direkt efter jag hade ramlat!

klantig

Det var verkligen hur roligt som helst att åka snowboard idag. Men så klantig som jag är så ramlade jag och gjorde illa handleden. Kan knappt röra den! Ska kanske på zumba idag, men vet inte riktigt om det kommer gå så bra precis men får se hur jag gör.

Didn't make sense not to live for fun


P&M

söta elr vad? typ 2 år gammal bild!

bild från i somras

Ligger och ser på CSI men ska försöka somna nu. För imorgon blir det att åka snowboard med Paoan, det blir skojjsigt. Såå godnatt!


12:41

Godmorgon, imorse så åkte syster ivåg till asien för sin låånga resa. Hon börjar i asien och sen blir det usa, jag är gode så avundsjuk! Jaja, nu blir det då att gå ut till stallet och rida lite i det fina vädret.

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt



Dagen har verkligen varit lyckad! Började med att vi stod med vårat uf i stan och sålde smycken, vi fick faktiskt sålt riktigt mycket. Sen åkte jag hem, duschade sen gick jag upp till Paoan. Sen drog vi vidare till stan och käkade på max och bowlade. Och gissa vem som vann? jo jag, haha stolt tjej! Sen åkte vi till statoil och kööpte godis och åkte hem till mig och myste. Nu blir det att lägga sig och se film och sova, godnatt.

And the moon, is the only, light we'll see


sommaren 09!

har precis duschat så ska lägga mig i sängen och se på film. Skola 12,40-16,10 imorgon, sen blir det ut med hästen.

GRATTIS PAULINA


Idag så tog den här sötisen körkortet! Så roligt, är så himla glad för hennes skull! GRATTISGRATTIS!!

You can count on me cause I can count on you







bara för att jag har världens bästa häst <3


Är på skolan idag för första gången på 1 och ½ vecka. Så sitter och jobbar med UF. Slutar halv 3? då blir det ut och rida i skogen när det är så fint väder.


The winds of change are blowing wild and free



Kan inte sova inatt heller så har lekt lite med bloggen. Får duga ett tag! Kan medela att jag är trött vill sova och är hungrig. Men kan inte sova och orkar inte gå och äta, jobbigt läge! Ska lägga mig och se Due date nu och försöka sova litegrann iaf.

RSS 2.0