Ingen rubrik

ligger i soffan och ser på ghost whisperer. Känner mig inte frisk, är hur trött som helst och svettas och fryser hela tiden! känns som att jag alltid blir sjuk, jobbigt!

Funderar på om ja ändå ska orka ut och rida i kylan, men kändes som lite jobbigt. Fast det skulle nog både jag och Kingston behöva, får se.



heeeelg

sitter och håller på att göra smycken till mitt och saras UF. Blir faktiskt ganska bra tycker ja :) YEEES! är ledig hela helgen!!! Ojojoj så sköönt. Ska sova ut, hahaa ;) Nä nu ska ja städa rummet tror ja!


Ett halsband som jag gjorde till mamma <3

brr, it´s cold in here

Sitter och ser tv, Simpsons. Men fryser så jävla mkt, vet inte varför. Har både filt och täcke på mig med fryser ändå.
Väntar på att desperate housewives och Cougar town ska börja, det är så bra så får verkligen inte missa de. Men det börjar först vid nio. Jaja ska nog se halv åtta hos mig eller nått.


ego pic!

@School

Har Foto A nu, ska ner till fotostudion typ snart och ta lite porträttbilder. Har skola till 15,50 tror jag om jag inte har helt fel. Sen blir det att städa rummet, stallet och rida litegrann :)



hejhejhej






<3<3<3<3<3<3


Even when I'm right

Oj så bra jag är på att blogga alltså, måste fan skärpa mig!

Åt nyss pizza, gott var det. Ikväll blir det att städa och se idol. Imorgon jobb på dagen sen på kvällen kommer tjejerna hit, längesen vi gjorde nått tsm! Skärpning! Nu ska ja försöka börja städa.....








Bilder från i somras, SAKNA <3

Grattis till lilla jag!

Yääy! 17 år idag! inte helt fel :) Har fått lite presenter och ätit tårta, gott. Iaf 17 år idaag!! hahaaa ;)



school


Kort från Foto A

sitter nu på Foto A, vi ska ha nått bildspel. Jobbig dag idag, börjar nu (alltså 9) och slutar 15,50 eller nå sånt. Kommer typ inte orka. För somnade sent igår kväll, tror att det var vid halv 6 eller nått... Jobbigt! Sen blir det att sko min häst, har inte blivit av än. Skärpning med det.

sleepy

Ska lägga mig och se Toy story, alla filmer :) Fast kommer nog inte orka de för är tröööttttt!!!!!! Menmen man kan ju alltid somna till de ;)


så här trött är jag nu!

@Paoan

sitter hos pao och har roligt ;) Vi har spelat in lite och bara myst på, trevligt värre! Ledig imorgon tydligen, trodde verkligen att vi började imorgon, men inte de inte. Men kan ju inte klaga på de minsann ;) Nu ska jag fortsätta mysa med Pao heeeeeeej!


söööta tjejer :)

winter time!

sitter och myser med familjen i stugan! Vi väntar på att "så mycket bättre" ska börja :) Vi har spelat kort och varit ute och gjort snöänglar ;) hahaa! Äntligen är det vinter, oj så j*vla skönt allstå! Älskar verkligen vintern finns ingen bättre årstid!! Nu ska jag fortsätta mysa med familjen, tjiaaao :)


Brist på bilder på datan vi har här, så fick bli en på mig! hahaa ;)


@jenkis place

sitter och ser på när jenkis sminkar sig till en zombie, hon blir jääävligt het allstå! Ikv ska vi se The human centripide elr hur de nu stavas :) Jaja nu ska ja fortsätta se på när hon gör sig fin ;) 


Snygg elr vad? :O

Guten morgen

Vaknade nyss. Igår kom paoan och vi skapade faktiskt en blogg tsm, julon.blogg.se. Vi hade tänkt blogga tsm på den :) Väntar på att pappa och Amanda ska komma hem från tåget, de har varit i Sthlm i går. Tänkte följa men orkade inte, hahaa! Sen ikväll blir det att vara med Jennifer, inte helt fel! Får se vad vi hittar på i Öjebyn, blir säkert att äta godis elr nått ;) Måste även sko min häst idag, eller bakskorna för vi har redan skott honom fram.


Hahaa söt tjej!

//Mj

I´m walking on sunshine

sitter och väntar på att Paoan ska komma. Pratar även med Jenkis om vi ska vara med varandra imorn! Längesen vi var med varandra, skärpning med det nu!

Idag har jag och mamma  varit i Luleå och shoppat, köpte jeans, typ en lång väst och en kort pösig T-shirt :) sen ut i stallet och mocka och ta in hästarna, sen blev det att åka på träning :)

Ganska så sköön dag idag!


Busiga jenkis ;)

hahaa ja försöker se cool ut ;)

Sööööta tjejer alltså...

//Mj

Tired girl

Kom nyss hem efter en dag med mycket bad och fotbollsträning.

Imorse så åkte jag, Pao och Emma till PHB och badade och hade mysigt, tog bussen till
stan och gick på Nodo och drack en varm choklad, mysigt :) Sen så blev det
att bara byta bil i Norrfjärden för att åka vidare på fotbollsträning, jobbigt
men roligt!
Nu så blir det duschen och myskväll med mamma. Tror att vi ska se
någon film och bara ta det lugnt eftersom det bara är vi hemma :)

Oj vilket långt inlägg det här blev, menmen skriver ju inte så ofta så kanske är bra att jag skriver ibland iaf ;)

Går inte att ladda in någon bild nu, men gör det snart.



bilder från turkiet!

//Mj

tisdag

igår så blev det tjejkväll hemma hos mig, för Ida har kommit upp i veckan :D vi pratade och hade roligt!

Nu så har jag färgat håret, blev nöjd :D färgade det lite rödbrunare, finfint! Ikv blir det att vara med Paoan tror ja


bild från midsommar, Paoan jag och emma :)

//Mj

RSS 2.0