fotbollsträning

kom hem för ett tag sen från träningen, den var jobbig men rolig. Nu så har jag ätit och kollat på olika hemsidor!
Ska nog he in en hårinpackning i håret ikv, för det har blivit så nött! Tur att jag ska klippa mig imorgon :) Ska nog lägga mig och se några vänner avsnitt elr nått sånt (: Godnatt!

//Mj

natti

nu ligger jag och jenkis i sängen och lyssnar på musik, elr iaf jag gör det jennnifer har redan somnat;) Nä nu ska jag oxå försöka somna Gonatt!

//Mj

yäy

kom hem för ett tag sen, igår sov vi i båten sen så jobba ja, sen kom jenkis till båten och ja nu sitter vi här och tjockar oss;)



//Mj

båt

är ute med båten nu, ska sova i den med familjen till imorgon. Sen så blir det jobb och efter det blir det nog att vara med Jennifer! :D



//Mj

;)

sitter vid datan nu och väntar på att mina nudlar ska bli klara. Skolan idag var inte så jobbig men var så himla trött. Ikväll är det fotbollsträning, känns som en evighet sen jag var och tränade. :)

M&j

//Mj

hemma

kom hem för ett tag sen. Har bokat klipptid! :D men vet inte än hur jag ska klippa mig. ikv blir det att jobba och att se fotboll. Ovärd dag på skolan, vi fick veta vilka som skulle gp i våran klass och vi fick veta vårat schema. Nu ska jag äta något sen jobb! sitter och pratar med jenkis nu:D
jenkis
md
vackra! Hahahaa

//Mj

lördag

jennifer åkte hem för ett tag sedan, så nu ligger jag i sängen och ser på musse pig! :) igår så kom jennifer till mig och vi for upp till pao och emma och spelade kubb, gick väl inte så bra menmen roligt var det iaf. Sen for vi hem igen och såg en film, The Last Song. Åå vilken bra film det var! Om man inte har sett den så borde man verkligen göra det! Ikv blir det kanske att åka till Carro får väl se;)

the last song

/Mj

sjuk

sitter nu och spelar the sims 3 ;) hahaa, har ingenting att göra och är trött! men vill inte gå och sova. Är sjuk, har haft halsfluss i 1 vecka och mår inte mkt bättre :( men sån tur så finns the sims 3 ;) hahaa!

pigg

//Mj

PDOL

Helgen har varit hur kul som helst! har gått på PDOL tors,fre,lör kväll!
På torsdag så gick jag med pao jenkis och robin, på fredag gick jag med pao. Såg Lars Winnerbäck!!!!! så bra han är!!! och på lördag gick jag med jenkis robin hanna emma och pao :) Träffade även folk man inte har sett på jätte länge, och träffade så gott som hela min klass ;)

Ska nog he på en film nu och försöka sova lite!


//Mj

RSS 2.0