When the night has come, and the land is dark


Jag har verkligen vänt på dygnet! Sover tills 2 på dagen och är uppe till 4 på natten. Det är jättejobbigt, vill kunna somna tidigare. Jaja funderar iaf på att he på en film och äta lite Ben & Jerry´s och förhoppningsvis bli trött. Imorgon(Idag) är det nyår. Blir att gå upp till Pao och Emma och mysa på lite.

Ridtur i kylan

Kom nyss in från en ridtur ute i kylan, blev att hoppa. Kingston gick jättefint, är verkligen nöjd! Idag har jag färgat håret  + löshåret, vart j*vligt bra, nu passar det in i mitt riktiga hår perfekt! Så nu kan jag ha det på nyår.

Once upon a time....

Snart är det ju f*n Nyår! Oj va fort detta år har gått! Vet inte än vad det blir att göra på nyår men nåå roligt blir det väl alltid, troligast ska jag nog vara med jenkis :) Imorgon blir det att färga mitt löshår så att jag kan ha det, för det är lite för ljust för mitt hår men det går ju att fixa!

Kaaallllt



Sitter framför öppenspisen inlindad i en filt och håller på att frysa ihjäl känns det som. Snart blir det att gå ut och mocka i stallet sen ikv ska jag bara ta det lungt. Funderar på ansiktsmask, fixa ögonbrynen, fotbad och se en film. Lät ju inte helt fel!

Gårdagen spenderades hos Jenkis, sen kom även Eve dit ett tag. Vi höll på med Jenkis hår typ hela kvällen. Sen idag så har vi hunnit vara och grattat min lillkusin Cornelia som fyllde hela 4 år idag. Så där fick man massor med fika och annat gott.

Me,myself and I

Me, myselft and I!


Pigg? EEhh jo...


Tuur att man ens kan somna, här hur j*vla pigg som helst och blir f*n it tröttare! Så ligger nu och ser på Cartoon, tur att det finns när man inte kan sova iaf. Såg nyss Dexters Labb! Fatta längesen man såg det, det är ju skitbra!

Shoppat

Har varit på stan med Paoan idag. Har shoppat lite, en kofta, pyjamas byxor, mysiga tjocksockar, några örhängen och en tröja. Tror det var allt. Är iaf jättenäjd, men pengar har det då gott.

Väntar på att Paoan ska komma och så ska vi spela The Sims 3 ;) Hahaa, men det är roligt! Sen blir det väl även att se en film eller två.

P&M


småååå tjejer.....

Christmas

Julafton var helt perfekt! Fick allt jag ville ha + lite till. Åt massor utav godmat och hade det riktigt trevligt.
Spelade spel sent på kvällen med familjen, gick och sov typ 4. Har inte lagt in nå mycket kort på datan så det får duga med dom här :)




No one wants forever anymore


gammalt kort på mig och Appis <3


Äääääääntligen jullov! Fatta skönt! Har iaf suttit och gjort lite mera smycken, blev 2 skit snygga halsband,
med stora ugglor. Förresten det är ju bara snart 2 dagar kvar till jul, längtar!

Frosty the snowman



sitter på skolan och försöker göra ett bildspel om utrotningshotade svenska djur, går ganska bra är typ klar.
Sen efter skolan blir det att fixa de sista julklapparna!


you're a perfect ten




Min snygga vän jenkis! <3

pluggar & tränar






exempel på ett smycke som vi säljer!

Sitter nu och beställer hem mera smyckestillbehör. Har slut på allting.
Känner mig riktigt duktig, jag både pluggar och tränar. Men ska ta en paus nu och se desperate housewives och sen Cougar Town.

Santa Claus is coming to town


Vakade i söndags, trött som f*n igår. Men roligt hade vi minsann. Igår så somnade jag direkt när jag kom hem, allstå kvart i 4. Vaknade imorse av att pappa väckte mig 8. Sov alltså i typ 14 timmar? skönt!
Vill ut och rida, men det är så kallt, orkar inte då. Fryser ju ihjäl. För imorse var det typ -25. Kan det inte vara där vid -10, det hade varit perfekt.


Love of my life, my soulmate. You're my best friend!


mitt hjärta! <3

kallt!

Härligt Malin! Vaknade nu, jag som hade tänkt vara duktig och vakna tidigt och rida. Men inte de inte, plus att det är ju iskallt hemma. Minus 23!

Ikväll blir det att åka till Älvsbyn med Sara, vi ska till Hanna på lucia vaka. Det blir nog mysiiiigt! Vi ska baka och annat skojj.


Home alone

hemma själv ikv. Inte roligt, hatar att vara själv. Menmen myser med hundarna och katterna.
Ska nog snart he på någon film och jaa får se.



Lilla Sigrid!

utvecklingssamtal!

fin blomma, vet!

Sitter nu på lektion, praktiskmarknadsföring. Sen kl 3 så har jag utvecklingssamtal, det går nog bra. Eller det får vi då hoppas på ;) Sen ikväll så blir det väl att se på idol och vi kanske skulle åka och höra när syrrans kille uppträder. Nä nu ska jag fortsätta jobba.


This is me!

Me, Myself and I!

 


Onsdag


Gissa vem som vann i bowling? Jo jag och Jenkis. Vi spelade mot Hanna, Sara och Ellie. Men vi var ju såklart bäst ;) När jag kommer hem så blir det att rida litegrann, blir nog hoppträna Kingston. Men får verkligen inte somna idag när jag kommer hem. Har gjort det nu varje dag! Måste f*n skärpa mig.


Christmas, Christmas time is near Time for toys and time for cheer!

Orkade bara baka saffranslängder ikv, ska nog gå och lägga mig och se en film nu och somna!

Fikat blev då jättegott!!!!


Julbakning!

Kom nyss in från en ridtur, nu blir det att sätta på julmusik och baka. Längtar verkligen till julen nu, de är inte länge kvar :) Ska nog baka lusselängd, lussebulla och kanske knäck? får se.
Julgranen från förra året.

Julgranen som jag klädde från förra året.

@schoooooooooooooool

Sitter på skolan nu och är hur trött som helst. Försöker iaf att skriva en uppsats eller va de nu e de vi skriver. Jag skriver om Richard Avedon. Typ en känd modefotograf.

I helgen så har jag typ inte gjort nått tror jag? I fredags så var jag hos Pao och såg idol, sen så jobbade jag i lördags och igår så var jag och mamma i luleå på morgonen sen när jag kom hem sov jag till 8. Men var ändå trött på kvällen så somnade 12.

Förstår inte hur jag kan sova så mycket! Hinner aldrig göra nått känns det som. Jag bara sover och sover. Nä nu ska jag fortsätta att skriva om Avedon.




vill UTOMLANDS NUUUU!







ÅÅÅÅÅ vill åka utomlands nu!!!!! Vill inte vara hemma i kylan, vill ligga på en strand, bada i havet och bara ta de lugnt! Saknar Alanya!!!!!!!!

RSS 2.0