Bakismys.

Bakis mys i Tullnäs (sara är duktig och städar medans vi är coola och tar kort)! Ska snart beställa lite mat och sen flåda med godis och annat gott hela kvällen. Puss på er!

U-Jean – Heaven Is A Place On Earth feat. Carlprit - Video Edit



Cheers!





We are too young to care.

skola till 11, sen gick jag snabbt till mormor. Har hunnit lasta hästen lite och han var hur duktig som helst gick in och ut helt själv!! Nu blir det att mocka och sen åka vidare till tullnäs för lite grillning och sen fest.

Rubrik.

Godnatt!Godnatt!Godnatt!Godnatt!Godnatt!Godnatt!Godnatt!Godnatt!Godnatt!


Torsdag.

Direkt efter skolan så träningslastade jag Kingston. Han gick in nästan på direkten, så snart kanske det kommer gå på första försöket! Sen så tog jag på han ett täcke och hoppade upp på honom. Blev en kort barbacka tur, han hade så träningsvärk från gårdagens dressyrpass. Har verkligen den bästa hästen!
image descriptionimage description
Love.

Lets party.

Taggar för en awsome helgen!
Nicki Minaj – Starships - Explicit Version
Jump Smokers – Spring Break - feat. Pitbull

.

Kan inte sova.


Godnatt.

Myser med min fina, godnatt!


Bilder.

Lite (många) sommarbilder.


























haha vad gör vi här?




vill ha sommar nu.

Studenten.

Har äntligen beställt min studentklänning och även en väska, är sjukt nöjd! Nu är det bara skor som ska hittas.

söt.

en söt liten sak jag har som granne.

Tisdag.

Stannade hemma från praktiken idag, vaknade med världens migrän. Snart blir det att gå ut  och träningslasta min lilla häst. Sen ut på en uteritt med syster.

.


Sommar.

Vill ha sommar nu. Vill vara brun, vill kunna festa i shorts och ett pösigt linne. Vill vara full och vara ute hela nätterna. Vill att det ska vara så varmt så man håller på att dö. Vill kunna sitta vid en grillstad och bara njuta av livet. Vill vara umgås med dom bästa. Vill ha PDOL. Vill kunna åka ut med båten och vill kunna bada. Vill att sommaren ska komma nu och vill att det ska vara den bästa någonsin!
















saknar sommaren.


Söndag.

Haft en riktigt bra dag! Klockan 2 så åkte vi in till Amanda och Steven där vi blev bjudna på våfflor, fast åt en räkmacka ist gillar inte våfflor. Sen när jag kom hem så ringde jag till Paoan och frågade om hon ville följa med på en ridtur, hon har ju inte suttit på en häst på 3 år så tyckte det var dags!!
Det gick iaf superbra för henne och det var riktigt mysigt, förrutom att min häst inte ville lyssna hela tiden.
Nu blir det sängen så jag orkar upp till praktiken imorgon, Godnatt!

Rubrik.


Lördag.

Har varit chaffis åt föräldrarna hela kvällen och hämtade även Emma och Johan i stan. Äntligen hemma så nu blir det sängen på direkten, godnatt!


Fredag.

Blev en lång ridtur med Kingston idag! Nu blir det att käka och sen åka och mysa i tullnäs.


Good night.


Sir Kingston!

Var hos naprapaten kl 11 och fixade till rygg och nacken. Sen var det skola till 16:15. Direkt jag kom hem så gick jag ut till stallet och gjorde iordning klipparen och började raka Kingston. Sen blev det även en liten Uteritt. Tänkte bara säga att jag verkligen älskar mig häst!!


Godnatt.


Onsdag.

Har varit ute på en långtur med älskade Kingston, Han är allt för fin den hästen!


.


Huvudvärk.

Har världens ondaste huvud just nu! Ligger och myser med Agda framför Simpson och ska snart ut i stallet.


Måndag.

Har precis käkat lunch hos mormor. Nu ska jag gå tillbaka till praktiken och vara där tills kl 18:00. Blir uteritt med min fina sen när jag kommer hem, men ska försöka boka ridhuset nån dag så man slipper rida ut hela tiden i kylan. I år så ska jag ut på tävlingsbanan igen, tror det var snart 3 år sen sist. Så nu äntligen är det dags igen!


.


Trött.

Orkade mig iväg till LF för att se alter-munksunds träningsmatch, var grymt kallt! Sitter nu och leker med iPaden som jag nyss fick av min käre far! Ska snart orka mig ut i stallet och ta in dom små söta hästarna och pussa lite på Kingston. Sen blir det duschen och lägga sig och somna till en film!


Söndag.

Har varit ute på en lång ridtur i det härliga vädret nu på morgonen. Nu så sitter vi ute och grillar och myser på. Senare blir det att åka och se lite fotboll!


Fredag.


Älskar dig!

Kort skoldag idag, slutade redan halv 12. Så följde med mamma och köpte lite småsaker till hästarna på lantmännen. Sen direkt jag kom hem passade jag på att fara ut och rida i det fina men blåsiga vädret. Blev en lugn tur eftersom han är ny vaccinerad. Ikväll blir det att vara med min kära Sara som vanligt, men först ska jag väl försöka städa klart mitt hemska rum.

We are free, where everything’s allowed and love comes first.


Det var hur skönt som helt att träna! Har börjat med att städa mitt rum, men går inte så bra.
Fastnar alltd vid tvn eller datan.
Nu blir det sängen och somna till några vänner avsnitt, Godnatt!

Hard work.



Nu blir det att åka till gymmet för att leka stark. Ska fan skärpa mig och ta tag i träningen igen
(har varit sjuk/inte orkat i två veckor, skärpning!)!

Torsdag.

Igår så blev det sleepover hos Sara! Oskar och Johan kom ett tag så då gick vi ner till sporthallen och såg lite handboll. Sen så fortsatte jag och Johan gå typ hur långt som helst medans de andra blev lata och gick tillbaka. Nu sitter jag på skolan och väntar på svenska lektionen. slutar 16:20 idag, grymt jobbigt!


Onsdag.

Slutar snart, bara 20 min kvar. Har varit världens segaste dag + huvudvärk gör den inte bättre. Blir att åka direkt till Sara efter skolan, har som saknar henne när hon var i Teneriffa!


.

-->First Aid Kit – Emmylou<--


Måndag.

Praktik 11-16:30 idag. Lunchade med syster på café Piteå och unnade mig en egen plockad sallad. Nu så sitter vi hos Ullis och dom håller på med företaget medans jag kollar på och dricker kaffe.


Mina fina.


.


bara min.

image description

image description

Underbara du!


Rubrik.

Har suttit ute och grillat med familjen tills nu, sen ikväll blir det fest!

night.



Blev inge filmtittande utan satte igång några vänner avsnitt och sitter nu och dricker lite kaffe, helt okej fredagskväll!

Ett sätt att se på saken.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Sthlm!

Den svenska björnstammen – Ett fel närmare rätt

Hade det verkligen hur bra som helst i Sthlm. Vi shoppade, fikade och myste som aldrig förr. Idag har jag varit duktig och sökt lite jobb, så får väl hoppas att man lyckas få nått. Blir att vara hemma och ta det lugnt ikväll till en film och lite popcorn. Nu ska jag först skjutsa mamma till någon i byn!

life.



Funderar på hur jag ska göra, ska jag spela fotboll? Ska jag bara hålla på med min häst? Ingenting känns som förrut och har ingen aning vad jag vill göra. Älskar verkligen fotbollen och hästen. Men vill jag satsa lika mycket nu som förr? Ska jag ta time out ett år och inte göra nått? Det vet jag att jag inte skulle klara av.
Men förstår bara inte varför allt känns så konstigt nu.

2012.


don’t ever stop doing the things you do.

Sitter och käkar på tacobar i väntan tills flyget går hem! Idag har vi typ bara ätit och gått, shoppade igår för alldeles för mycket. Men blev en jacka, ett par skor, en halsduk och en tjocktröja och lite småsaker rikare!


Sthlm.

Har precis käkat på mongoliska, kanske den bästa restaurangen i världen?! Nu ska vi mysa lite och gå en liten sväng.


Yäy.

Älskar att flyget är över en timma försenat!


Spontana flickor.

Blev en spontan resa till Stockholm med Paulina. Så sitter nu och väntar på flyget! Älskar att vi hade 2 timmar på oss att packa och boka hotell innan flyget gick. Älskar att vara spontan! Aja snart går flyget hejs.


Måndag.

Myser med flickorna på kanis! Kan ju säga att jag verkligen har glömt bort hur man åker, är jävlat sämst. Haha nä men sitter nu och chillar i solen och kollar på när dom andra åker!


Friends.

image description


Söndag.

Bakismys!


Lördag.

Sitter ute i solen och grillar med familjen. Sen blir det att tagga upp för fest med dom bästa!


Who's that girl?


rubrik.


Den svenska björnstammen – Mörkt kallt ljus

Fredag.


grymt skön dag idag! Slutade skolan 12, for sen och solade med sara och hanna. Har nu hunnit varit ute och gått och gjort stallet. Ikväll blir det att mysa i tullnäs som vanligt, man kan inte klaga!

Torsdag.

Myser i soffan med popcorn och vatten framför en film, helt okej torsdag!


RSS 2.0