I'm still standing here, And your miles away



Kom hem nu från träningen, har sprungit runt i ösregn och åska! Idag har jag även hunnit storstäda rummet och möblerat om. Känner mig gode duktig. Nu ska jag lägga och se på någon film tror ja, godnatt!

Today i don't feel like doing anything


Var ute med båten och pratade lite grann med sötisen Paoan i lördags, mysigt värre!

....






lite bilder!

kom nyss hem från skolan, så nu blir det att plugga, ut och rida och sen tagga för match!

Svenska C

sitter på skolan nu och skriver en sak till Svenska C. Skola till 4 idag, sen blir det att
åka hem och se när Alter ska spela match.

Är jävligt hungrig!


bilder


tummen upp för syster onepice!

maurits och knut <3

maurits!

knut!


school

sitter på skolan och har svenska C. Sluta 16,00 idag, då blir det att åka hem och äntligen träffa syster!


No one wants forever









Har många roliga minnen med den hära fina flickan <3


..



sitter i bilen på väg hem nu. Vi vann seriepremiären! 3-1, FAN VA SKÖNT! Bara 2,5 timmar kvar hem nu, så funderar på att somna. Får se vad det blir att göra ikväll.

.....

åker bil, men är snart framme!

i bilen



Sitter i bilen på väg mot Övik, för imorgon så börjar äntligen serien! Så det är bara att tagga för seriepremiären nu. Men åker ner idag för att hälsa på släkten, träffar inte dom så ofta. Men tur då att jag har match där då. Nu väntas bara en 4 timmars lång resa innan vi kommer fram, men sån tur har jag datan att leka med

20:25

måste bara säga att jag har världens bästa häst! Kom nyss in från en ute ritt med lite hoppning på slutet, och fan vad han gick bra alltså! Nä nu ska jag se klart Glee och äta lite nötter.

finns det en så finns det flera



slutade skolan redan halv 2 så då gick jag ner på stan och fikade med jenkis och corran. Kom hem för ett tag sen så nu blir det att städa rummet sen ut i stallet för att rida. Funderar även på om jag ska vara duktig och göra lite skoljobb som måse fixas.

....

Kom hem typ nyss, skolan var ändå inte så jobbig, men tror ja hade feber på morgonen! Sen så gick jag en snabbis på stan och köpte lite underkläder. Nu blir det att äta och sen åka vidare på fotbollen.

sjuk



är sjuk, så stannade hemma från skolan. Men åkte sen och tränade lite fotboll, såå har jävligt ont i halsen nu. Hoppas iaf att febern försvinner. Nu blir det att lägga sig och se film!

Bildbomb











Helgen i bilder!

Smile!

helgen har varit riktigt bra, i fredags åkte jag till jennifer och hjälpte dom att flytta. Sen på lördagen så åkte jag hem och packade lite saker sen så åkte jag tillbaka dit och gjorde oss klara för valborg. Vi var i stan och hade det roligt. Åkte hem idag, somnade jävlat direkt jag kom hem. + har blivit sjuk, roligt värre!

RSS 2.0