Myser.


 

Nalle Puh.

 
 
"När du tittar på dina två tassar vet du, att när du har bestämt dig för vilken som är höger, kan du vara säker på att den andra är vänster. " - Nalle Puh

 

Night.

“I like the night. Without the dark, we'd never see the stars.




Aj.

Kul. Höll på i stallet och kniven fick för sig att göra illa mig. Skar mig i fingret och fick ett jävligt stort sår. Blöder så sjukt mycket så jag vet inte vad. Kul ens. Sitter nu omplåstrad och hoppas att det är bättre tills imorgon.


Sjuk.

Hatar att vara sjuk, blir fan aldrig frisk! Jaja, imorse så åkte jag till arbetsförmedlingen och lyssnade på nå saker, sen körde jag hem och skulle ta in hästarna från stallet. Då ser jag att min lilla Kingston har fått för sig att krypa under stängslet. Han var då så söt när jag hämta han när han stod och mumsade på gräsmattan. Drog sen ut på en lång skogstur med han och tränade lite kondis. Sen så är det 2 pass i helgen på Grans. Imorgon så är det dressyrträning för Gunilla, ska bli kul och se hur det ska gå. Sen så hoppträning på söndag. Nu ska jag käka och sen se film med pappa!
 

Vill tillbaka.


vill verkligen tillbaka, saknar Mallorca, saknar folket!

Trött.

Kan inte sova och ska upp på tre och en halv timma.


Hästar.

Dagen har bestått av först hoppträning med Kingston i ridhuset och sen hem och ut på en skogstur med Sandor. Kingston var verkligen fin och han har blivit mycket bättre på tekniken och ja, hela han är helt underbar! Sandor och jag for ut och bara myste verkligen. Han gick också hur bra som helst. Ska sova nu för måste orka upp imorgon. Ska till tandläkaren, kul! Godnatt alla!


Rubrik.

Sista dagen i Uppsala så idag har vi shoppat och myst på stan. Ska bli tråkigt att åka hem från syster. Men kan ju åka hit ofta. Så det är ju bra!


RSS 2.0