23:46

Dagen har bestått av först stan till mormor och fixa lite saker där. Sen åkte jag hem och for ut och red, sen hann jag även somna ett tag, sen blev det att gå ut och träningslasta Kingston, som gick jävligt bra! Efter det så åkte jag till Luleå på fotbollsträning. Nu sitter jag och snackar med snyggingen Jennifer om planer till valborg, så får se vad det blir att vi hittar på.


....


....

At night when the stars light up my room


Matchen gick super bra. Vi vann med 13-0, inte helt fel! Nu blir det sängen för imorgon så ska jag vara duktig och åka till mormor och hjälpa henne med lite saker.
Såå godnatt.

Onsdag

Känner mig verkligen duktig idag, har hunnit varit ut och ridit både sandor och kingston idag. Snart blir det att last träna kingston och efter det är det match på schemat.

Grillning med tjejerna









00:48



kom hem i söndags från stockholm med mamma. Hade verkligen hur roligt som helst + det var sommar där nere! Så gick runt i shorts och linne, jävligt skönt. Shoppade även lite, två linnen, en tröja, en kjol, en bh, ett par skor, en byxdress, ett armband, örhängen och solglasögon. Tror det var allt, hade en riktigt myshelg!

....

Har precis packat klart så är nu redo för Stockholm. Det är jag och mamma som ska ner och ta det lugnt och bara mysa. Nä nu ska jag se Bigbrother sen sova.

happy girl

Är såå glad just nu, hoppas allt går som planerat!


Tired of being sick

efter skolan så åkte jag till mammas jobb och satte mig i deras massagestol och somnade. Har blivit sjuk efter helgens fotbollsspelande! Så har legat i sängen sen halv 4 och nött lite Glee avsnitt. Såg nyss Total Black Out, haha fan va roligt program! Nä nu ska jag fortsätta se Glee.

I know there's sunshine beyond that rain, I know there's good times behind that pain

Gårdagen bestod utav fotboll, då vann vi båda. Sen idag var första matchen 8, så det var bara att palla sig till arcus kvart i 7, jobbigt var det. Sen så spelade vi en 3 och vi vann båda dom, så det känns bra. Så ska lägga mig och sova för det blir match imorgon kl 8 på morgonen igen eftersom vi gick vidare.
Godnatt!

Can you tell me how i can make a change?


en najsig sommarbild från i somras!

Fick min häst skodd efter skolan, så det blev att fara ut på en långritt idag med. Han gick super fint! Har även övningskört lite grann, samtidigt som vi har lämnat ut lite lappar. Nu blir det att ta en dusch och sen blir det att se på Bigbrother. Fotbolls cup hela helgen, TAGGA! 

Stör mig jävligt mycket jusst nu på en fluga som aldrig kan sluta surra!

hard work, work

Jag tänkte vara duktig och hinna ut i stallet och rida innan skolan eftersom jag börjar 12,40. Meeeeeeen, då har ju min kära häst tappat en sko! Så då blir det att sko han ikväll så får jag rida då istället.

i'm walking on sunshine



gamla bilder

Idag har jag hunnit varit ut på en långritt. Kingston gick som en ängel! Är verkligen hur nöjd som helst. Har även hunnit städa i stallet så att det är fint dära. Nu blir det att hjälpa till och städa här hemma, sen blir det till skogsvallen för fotbollsträning. Känner mig verkligen duktig idag, haha!

See The Sunlight...



soool
Vill
utomlands, vill till berlin igen, vill till kreta, vill bort! Sitter och kollar på utlandsresor hela dagarna och hoppas på att jag kan åka. Spelar just nu ingen roll vars jag åker, bara jag får åka dit där det är varmt! Solsemester eller bara åka och kolla på saker, spelar ingen roll! Jaja nu vet ni iaf att jag vill åka utomlands!


Never Felt Like Felt Like This Before


Kan inte mer än älska vädret idag! Har varit ute och ridit och ligger nu och solar på verandan. Oj så skönt! Snart är det ju sommar, och som att jag längtar!!

09:57


skola,hem,fotboll,sova!

Vill bara åka hem nu, mår så sjukt illa och vet inte vrf! Hoppas det blir bättre, har mått illa sen i onsdags.


15:40


Bild från i söndags, alter - infjärden!

Matchen gick jävligt bra! Dock förlorade vi, men det var domar fel. Snart blir det att gå ut i stallet sen ut och rida. Sen ska jag bara lägga mig i sängen och sova! Är verkligen hur trött som helst, jag sover typ bara nu för tiden. Nä nu ska jag gå och käka nått.

The wind of change are blowing wild and free


bild från igår

Har just varit ute och sprungit lite när det är sånt fint väder. Ikväll blir det att vara med pao och emma tror jag, mysigt värre! Ska även ta och lägga in lite kort på datan, sen ut och rida. Men först blir det att äta en muffins tror jag, för det är jag värd nu tkr ja.

Match imorgon, tagga!

ja, ja vet



Bild från i söndags!

Ska snart åka och se när norrsken ska spela match. Sen blir det att äta chips, haha!

söndag



kom just hem från stan, var och kollade på fotboll. Nu blir det att byta om och gå ut och springa!

00:32

känner mig verkligen hur duktig som helst. Har äntligen skrivit klart samhälls uppgiften!
Så nu blir det att lägga sig och sova, Godnatt!

RSS 2.0