29 januari

Emma, Paulina och jag i sommras!



sitter och käkar frukost nu, fast vaknade egentligen halv ett men har bara inte orkat äta än. Ikväll blir det träningsmatch är verkligen hur taggad som helst.

Igår blev det att gå ut och gå, och senare bege sig upp till Pao och Emma. Vi såg Lets dance och fikade kladdkaka, mysigt värre. Blev även att spela familjegeni, och gissa vem som vann? haha, jo ja!

söta?







min supersnygga vän SARA







puss





yeah

Bild från igår

Igår så gjorde vi oss klara hemma hos mig, sen åkte vi in till stan på 18års festen. Kvällen blev verkligen lyckad, hade riktigt skojj! Kvällen slutade med ett minimeal på max, satt ju inte helt fel i magen!

bildbomb

duktig tjej!

facebook nörd!


lektion

har lektion nu, skola till 3 tror jag? Nä ska fortsätta jobba!


bilder







@schooooool



haha ja man kan väl bjuda på sig själv ;)

sitter på skolan och jaa, vet it riktigt va ja gör. Eller jo jobbar om hästmarknaren, härligthärligt! Ikv blir det träning. Ska fortsätta jobba nu, hej!


ingen rubrik

Kom nyss hem från gymmet, så sitter och äter fil och müsli! Ska fortsätta städa mitt rum nu, som aldrig kan bli rent.

..

“Sing like no one's listening, love like you've never been hurt, dance like nobody's watching, and live like its heaven on earth.”

Sjuk....


Ligger i 39 graders feber, halsont + tror jag håller på att få öroninflamation. Oj va kul? elr så inte! Hatar att vara sjuk, är ju det hela tiden. Hoppas verkligen att jag blir frisk snart, orkar inte vara sjuk.

Rubrik?

ego pics!



Blev inte att vi åkte till Kanis, var för kallt ute. Så istället åkte jag amanda och steven och åkte skridskor. Jag är väl inte precis så bra på att åka de, men roligt är det då! Snart blir det nog att gå ut i stallet och rida lite, får se hur mycket jag orkar har så SJUKT mycket träningsverk sen hoppningen+fotbollen igår! Kommer nog bara få mer träningsverk idag efter skridskorna+ridningen. Men jaja, de är på ett sätt skönt att ha det, för då vet man att man har tränat rätt!

Snowboard

Imorgon(idag) blir det att fara till Kanis och åka Snowboard med Paoan! Härligt värre, har tror jag inte åkt på ett år? Jaja, har iaf en ny bräda som jag ska testa. Just nu så sitter jag och målar mina naglar. Hade tänkt att göra franskmanikyr men blev ist att jag målade dom hel lila. Men det är ju också fint! Nu ska jag lägga mig och se någon film och försöka sova så att jag orkar vakna imorgon, godnatt!

Jvm!


sitter nu med familjen och ser på hockey(jvm), sverige - ryssland! just nu är det 2-2 hoppas nu att dom vinner. Idag så har jag haft min första fotbollsträning med mitt nya lag, det gick bara bra och jag trivdes i laget! Nu ska jag fortsätta se på hockey matchen.

Piggtjej_93


Tur att man ens kan bli trött! Har sett två filmer och är ändå inte trött, de är så j*vla jobbigt! Funderar på att se ännu en film och hoppas på att ja kmr somna efter den. Ska ju fan snart vakna, ojoj! Eller kanske man ska försöka sig på att räkna får? Men tror inte ens att de funkar, men vem vet!

sleepy


Gulliga tjejer, kortet är från 2008 tror ja! Paoan och Jag
Ska lägga mig och se en film och försöka att somna, måste verkligen försöka vända på dygnet! Imorgon blir det att åka till Öjebyn för att vara men Jenkis, inte helt fel! Får väl se vad vi hittar på.
Men Godnatt bloggen

Sööt tjej elr vad?!



Så här söt kompis har jag!

Pictures








Några kort från Nyår!

Nyår

Igår var det ju nyår, och det firades uppe hos emma och pao med trevligt folk. Blev att spela mycket spel och bara mysa på! Jag och Jenkis somnade inte förrens 6 på morgonen, så blev att jag sov till 2 och hon till halv 3.

Får se vad det blir att hitta på ikv, men nå roligt blir det nog säkert!

RSS 2.0